Bucharest




5 comments:

Oana Roxana said...

Imi place mult a doua poza,dar culorile sunt frumoase in toate.

colorsdiary said...

multumesc :)

Ioana Liliana Gheorghe said...

Ce frumos ca ai facut un pozt despre Bucuresti. Si eu ma gandesc c-ar trebui sa ma ocup de asta in curand, ca avem lucuri atat de pitoresti. Ma uitat de curand pe un site si aveau niste poze atat de frumoase, cu un sentiment foarte romantic, si am zis in sfarsit cineva a facut poze cu Bucurestiul. Dar era de fapt Paris . . . Si totusi, daca am putut sa-l confund, clar se pot face poze frumoase si-n orasul nostru. Anyhow, imi plac culorile pe care le-ai ales, si unghiurile sunt interesante :)

Ioana Liliana said...

Mmmm, se pare ca nu s-a salvat comentariu. Probabil am facut eu ceva gresit, sunt doar foarte entuziasmata ca m-am intors la blogging dupa zile intregi de css si html si oh-my-head-is-spinning. Dar iti spusesem felicitari pentru ca ai facut poze cu Bucurestiul, si pe mine ma tente ideea. Imi plac mult culorile, si interesante unghiurile alese.

colorsdiary said...

@Ioana: merci. ma tot uit in ultima vreme la poze cu alte tari si capitale europene si mi-e ciuda ca numai altii pot sa-si arate 'comorile' in timp ce noi aruncam cu de toate si ne plangem toata ziua. i know, i might do the same. dar cateodata merita sa incercam si altceva, asa cred :) unghiurile pozelor sunt cam necizelate dar aveam tot felul de masini pe langa mine si n-aveam cum sa ma pozitionez exact unde am vrut. :)